Transport marfa

transport marfa cu tiruriTransport marfa din Bucureşti către toate oraşele României. InMove.ro deţine toate categoriile de maşini şi toate atestatele aferente transportului intern. Avem în dotare dube şi camioane, în funcţie de necesitatea transportului. Preţurile încep de la 1.3 lei pe km calculat dus-întors. Vrem ca marfa dvs. să ajungă în siguranţă la destinaţie astfel încât fiecare transport marfa este asigurat de InMove.ro. Vă stăm la dispoziţie non stop cu soluţii pentru transporturi de marfă.

Transport Marfa Ieftin

Tarife mobila si marfa, reusim impreuna

Transport Marfa Preţuri | Tarife Mici

Preţurile în Bucureşti şi judeţul Ilfov pleacă de la 100 şi pot ajunge la 400 RON. În calculul preţului se ia în considerare distanţa dintre locaţii şi greutatea produselor transportate. În funcţie de greutatea şi volumul mărfii se stabileşte tipul de maşină care va efectua transportul. În Bucureşti punem la dispoziţie dube de 3.5 tone şi camioane de 7.5 tone. Aveţi nevoie de oameni pentru manipulat marfa? InMove.ro pune la dispoziţie oferte începand de la 30 de lei per om.

PREŢ | TRANSPORT MARFA PREŢ IEFTIN PE KM

În afara Bucureştiului, în cazul când distanţa depăşeşte 200 de km, preţul este dat de sistemul leu/km. Tariful este de 1,3 ron/km calculat dus-întors plus taxele de drum. Spre exemplu, dacă doriţi să aflaţi pret transport marfa pe ruta Bucureşti-Constanţa, tariful este de 1,3*(250+250)+ taxa pod + taxa vinieta, adică 650+13+20=683ron.

Transport Marfa Intern

În ce ne priveşte considerăm că ne-am dezvoltat şi adaptat foarte repede la cererile clienţilor. Problemele întâmpinate au fost multiple, dar ne-au ajutat să evoluăm şi să ajungem la experienţa pe care o avem în momentul de faţă.

Acum ştim exact ce avem de făcut, din momentul când sună telefonul şi până la îndeplinirea sarcinii. Când doriţi transport marfa Romania, vă recomandam să faceţi o programare înainte cu câteva zile să putem stabili cele necesare. Bineînţeles că dacă sunaţi chiar în ziua aferentă transportului nu ar fi nici o problemă. Firma InMove.ro garantează punctualitate, siguranţă şi preţuri accesibile.
Maşinile noastre vin echipate corespunzător în toate anotimpurile. Şoferii sunt instruiti profesional, în asa fel încât să respecte normele europene pentru transporturi internaţionale. Evităm punerea în pericol a clientului, implicit a marfii transportate. Importanţa cu care tratăm fiecare transport de marfă ne pune înaintea multor firme ce practică transport marfa ieftin.

Firma Transport Marfa

Suntem vechi în domeniul firmă transport marfa devenind cunoscuţi în Bucureşti şi ţară. Deţinem personal calificat pe mutări mobilă, relocari firme, montaj-demontaj mobilier, etc. Avem maşini dotate corespunzător conform standardelor europene. Sunt dotate cu chingi, folii, cartoane de protecţie, stingătoare de incendiu, etc.

Dacă doriţi să colaborăm vă aşteptăm să luaţi legătura cu InMove.ro prin una din variantele oferite în lateralul site-ului. Vă multumim!