Preturi Transport Marfa

Preturi Bucuresti

Tabel preturi transport marfa si mobila

Preţurile variază de la 80 la 150 ron, aici algoritmul de calcul nu se mai face dupa criteriul leu/km. În transport mobilă Bucureşti se ia în considerare timpul petrecut pe parcursul transportului, numărul de oameni la cărat, natura mărfii transportate şi distanţa dintre locaţii.

Cazurile de transport marfă intern diferă şi preţul pe km poate varia între 1.3 şi 1.5 lei/km, în funcţie de distanţa de parcurs şi greutatea mărfii transportate. Ca să înţelegeţi bine, cu cât maşina e mai încărcată şi distanţa de parcurs e mai mică, vă apropiaţi de tariful de 1.5 şi viceversa. Pentru a face o evaluare de transport marf pret nu ezitaţi să ne contactaţi la unul din numerele de telefon din secţiunea contact. Puteţi obţine o evaluare de preţ dacă ne trimiteţi un mail pe contact.inmove@gmail.com sau completând formularul aflat în dreapta acestei pagini.

Preturi Transport Marfa În Afara României?

În afara României avem taxă unică de 1.3 pe km. Taxele de drum sunt incluse în preţ şi implicit suportate de firma noastră. Maşinile care transportă marfa sunt echipate corespunzător transporturilor de mobilă internaţional. Echipele noastre sunt instruite şi atestate în vederea efecturii de transport marfă internaţional. În funcţie de nevoile dvs., de a apela şi la alte servicii de transport (înfoliere, montaj-demontaj), pe lângă preţul pe km se adaugă şi preţul serviciilor solicitate.

Preturi Transport Marfa Aplicate Pe Serviciile De Transport?

Cu timpul ne-am specializat pe serviciile necesare tuturor transporturilor. Vă putem asigura că marfa dv. o să ajungă la destinaţie “teafără şi nevătămată”. În cazul în care aveţi ceva de montat sau de demontat vă stăm la dispoziţie cu toate trusele necesare. La transport marfă mobilă dispunem de folie expandată sau biluţe de polistiren. Ideea e să vă transportăm marfa cu grijă şi cu rapiditatea secolului în care trăim. Preturi transport marfa şi servicii pleacă de la 99 de lei.

Concluzionând, vă asigurăm toată gama de transporturi: mutări mobilă, materiale de construcţie, transport bagaje, blaturi de pal, piane, pianine, saci etc la preţ transport marfa ieftin.

March 6, 2014