Contact

În cazul în care aveţi nedumeriri asupra ofertei noastre sau vreţi să stabiliţi termeni, condiţii, preţuri vă rugăm să ne contactaţi.

Vă stăm la dispoziţie 7/7 pentru a vă răspunde telefonic (0721.047.047 sau 0759.048.048) sau prin e-mail (contact.inmove@gmail.com). Programul nostru este de la ora 05:00 la 23:00. Cod Postal: 060872 Bucuresti – www.inmove.ro.

Cum se completează formularul de contact şi ce trebuie să luaţi în considerare?

Atentie! Formularul de contact se află în partea dreaptă a paginii sub secţiuea CONTACT RAPID. Câmpurile cu steluţă din formular se completează corect cu datele d-voastra.

În completarea formularului sunt câteva aspecte pe care trebuie să le aveţi în vedere cu scopul de a stabili cât mai exact preţul pe care o sa vi-l comunicăm:

  • trebuie să ne precizaţi atât locaţia de plecare cât şi cea de sosire (strada, nr., puncte de reper)
  • precizaţi numărul de oameni de care aveţi nevoie pentru mutat (daca este cazul)
  • se va comunica etajul locaţiei de încărcare cât şi etajul de descărcare şi eventual care din locaţii au lift (în cazul în care aveţi nevoie de personal pentru cărat)
  • trebuie să ştim în detaliu marfa pe care o transportăm (ex. O bibliotecă, un pat, 3 saci cu haine, etc…) să ne facem o idee despre câte transporturi aveţi nevoie
  • să ştim dacă aveţi nevoie de servicii de înfoliat sau de montat-demontat

Dacă se stabileşte un preţ pe baza detaliilor completate în formularul de cerere, sau telefonic, şi la faţa locului costatăm mai multă marfă decat cea mentionată de dvs. ne rezervăm dreptul de a modifica preţul! Timpul alocat unei curse este de 2 ore. Pentru depăşirea celor 2 ore se taxează cu 50ron/ora!