Transport Mobila International

Efectuăm servicii de transport atât în Bucureşti, în ţară cât şi în Europa. Suntem solicitaţi, cu precădere, în transport mobila international pentru curse spre Italia, Germania şi Franta. Pe rutele acestor ţări suntem aşi şi putem spune că avem experienţă. Avem în dotare maşini cu volume de până la 19 m3, echipate cu tot necesarul pentru a efectua curse de lungă distanţă de transport mobilă:
– chingi de fixare.
– folie de protecţie.
– scoci de hârtie.
– folie expandată.
– cutii pentru depozitarea pieselor mici.

Dispunem de oameni calificaţi pentru a căra mobila. Şoferii au o experienţă de cel puţin 5 ani în domeniu. Personalul este instruit periodic pentru a fi cât mai eficent în curesele de transport mobila international. Suntem disponibili NON STOP 0721.047.047 sau 0759.048.048.

Tarife transport mobila international

Preţul se calculează în funcţie de natura mobilei transportate, greutatea acesteia şi distanţa de destinaţie fată de Bucureşti. În general percepem un tarif de 1,3 lei/km. Preţul se calculează strict pe distanţa de parcurs la care se mai adaugă în calcul şi taxele de drum care pot lua valori de la 80 la 150 de euro. Trebuie să aveţi în vedere că preţul este format din 1,3 ron/km (calculat dus-întors) plus taxele de drum cu valoarea cuprinsă, în general, între 80 şi 150 de euro.

Estimarea preţului pentru o cursă de transport mobila international

Pentru a vă estima cât mai bine preţul perceput pentru transport mobila international trebuie să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail. Dacă sunaţi, evaluarea făcută de unii din dispecerii noştri reflectă cel mai bine preţul final perceput. Au mai existat cazuri când s-au perceput bani mai multi la final. Dacă la telefon spuneţi că aveţi x corpuri de mobilă şi la faţa locului găsim y corpuri de mobilă (y>x), ne rezervăm dreptul de a modifica preţul final. De aceea este important să ne comunicaţi toate datele problemei pentru a nu avea probleme, ulterior, legate de preţ. Dacă doriţi să ne contactaţi prin e-mail, la fel, nu uitaţi să specificaţi toate amănuntele legate de transport şi foarte important, completaţi-vă datele de contact ca să putem lua legatura cu d-voastră. Pentru transport mobilă Bucureşti-Cehia oferim reducere de 20%.

Pentru a intra în legătură cu noi pentru un transport de mobilă accesaţi pagina Contact.

November 16, 2012