Manipulare, Incarcare Si Descarcare Cu Firma InMove

Una din promisiunile noastre faţă de clienţi e aceea că transportăm marfă şi mobilă ca şi când ar fi ale noastre. Ne mândrim prin faptul că vă garantăm siguranţă în transport marfă şi manipulare a lucrurilor dumneavoastră.

Manipulare, Încărcare, Descărcare Marca  InMove.ro

Manipulare şi Împachetare

Vă ajutăm să transportaţi obiecte fragile, voluminoase, neobişnuite şi lucruri de valoare care nu încap în cutii standard. Cum reuşim? Împachetare profesională. Este de departe metoda cea mai bună în transport mobilă ca să vă asiguraţi că marfa d-voastră ajunge în siguranţă. În anumite cazuri, când marfa parcurge distanţe lungi şi nu e aşezată şi ancorată corespunzător, se poate deteriora foarte uşor. De aceea noi ne luăm măsuri de siguranţă în plus.

Diverse Metode De Manipulare Şi Împachetare

La firma noastră, cutiile folosite sunt cartoane multistrat, cu o rezistenţă mare. Sforile şi chingile de prindere sunt confecţionate din materiale ce respectă normele şi reglementările Uniunii Europene. Obiectele dintr-o cutie au tendinţa de a se mişca, zgâria pe timpul mutării. Este esenţial să punem un material potrivit şi să ne asigurăm că obiectele vor fi livrate în siguranţă. La aşezarea produselor aplicăm folie cu bule ca să preia şocurile de-a lungul transportului. În funcţie de tipul obiectelor transportate, noi alegem mărimea cutiilor să fie cea mai potrivită în vederea unui transport mobilă Bucureşti reusit.

Servicii De Manipulare, Împachetare

– cutii personalizate pe tipul obiectelor de transportat
înfoliere
– tehnici de împachetare şi aranjare a mărfii
– folosirea hamurilor, chingilor de manipulare
– folosim sfori de imobilizare
– utilizarea tampoanelor de cauciuc

Contactati experţii noştri în manipulare şi beneficiaţi de un plus de siguranţă, pentru transport marfă Bucureşti. Venim în întâmpinarea dvs. cu soluţii unice pentru a îndeplini orice transport, oricât de dificil ar fi el. Experienţa acumulată în atâţia ani de activitate reprezintă o garanţie că ne facem treaba cu profesionalism.

December 2, 2013