Sfaturi Pentru Mutari Mici

mutari pianePrimul lucru pe care majoritatea clientilor îl fac atunci când vor să se mute e să contacteze o firmă specializată pe mutari mari, acestea fiind de obicei la îndemână. Această mişcare e buna la acei oameni ce au de transportat apartamente cu multe camere, dar cei cu mutări de o garsonieră descoperă că preţul practicat de firmele de mutări nu e chiar pentru buzunarele lor. Motivele sunt simple: maşinile de 7,5t tone consumă mult, au nevoie de licenţe şi soferi calificaţi. Cele mai profitabile mutari sunt acelea cu o singură încărcare şi o singură descărcare. Ca rezultat, companiile de mutari practică preţuri între 1000 şi 2000 de lei per mutare de apartament. O mutare de garsonieră de 500 lei (preţul real) ar putea ajunge şi la 1000-1200 de lei atunci când apelaţi la o companie specializată pe mutări de apartamente. Deci, ce are de făcut clientul cu o mutare de garsonieră? Să-şi cumpere multă mobilă încât mutarea garsonierei să o transforme într-o mutare de apartament şi să justifice banii? Din fericire există câteva opţiuni la dispoziţie.

Mutări Şi Posibilităţi

Două dintre ele sună cam aşa:

1. Să închirieze o dubă de 3,5 tone: potrivit acelor oameni ce vor să se implice în transport pentru a economisii nişte bani. Să aveţi grijă la taxele ascunse asociate cu închirierea unei dube incluzând, motorina, asigurarea şi timpul pierdut la noul d-voastră “loc de muncă”.

2. Să colaboreze cu o firmă ce se ocupă cu demontarea, montarea, împachetarea şi transportul cu dube de 3,5 tone: în funcţie de volumul de muncă există firme de transport ce pot acoperi necesitătile dvs. la un preţ decent. Firmele respective pot acoperi mutări de la un singur obiect de mobilă până la o întreagă garsonieră.

Atenţie La Mutari Frauduloase!

Din păcate industria de transporturi e plină de companii ce dispar peste noapte cu diferite modalităţi de a vă fura banii. Mutările de garsonieră nu fac exceptie.
Fiţi atenţi la următoarele sfaturi:

1. Nu daţi niciun avans dacă nu aţi avut o întâlnire cu firma dornică de colaborare.
2. Stabiliţi preţul final înainte de transport prin detalierea completă a ceea ce aveţi de transportat.
3. Nu lăsaţi neînţelegeri în urma negocierii, acestea putând aduce costuri suplimentare la finalizarea mutării.
4. Industria mutărilor de garsoniere şi apartamente e plină de intermediari, asiguraţi-vă că vorbiţi direct cu firma de mutări să scăpaţi de comisioane.
5. Asiguraţi-vă că cineva a mai lucrat cu firma respectivă, eventual un “feedback”. Asta e metoda rapidă prin care vă puteţi asigura că firma respectivă e serioasă.
6. O firmă serioasă se va interesa de valoarea mărfii în vederea asigurării ei
7. Specificaţi fragilitatea mărfii în vederea ocrotirii ei

Noi vă dorim succes în mutarea dvs. Ţineţi minte că un client ce-şi dă interesul în propriul transport va descoperi ca a economisit nişe bani şi a câştigat puţină experienţă.

Firma InMove.ro se ocupă cu mutări de apartamente si garsoniere în Bucureşti.

November 12, 2013