Transport mobila

Pentru transport mobila simplu preţurile încep de la 80 de lei. Oferim servicii de gestionat marfă, montaj-demontaj mobilă. Pentru gestionat marfă, preţul unui om începe de la 30 de lei. În zona Militari / Bucureşti beneficiaţi de preţ unic de 80 ron. Prioritar trebuie să contactaţi operatorul InMove.ro, la 0721.047.047 sau 0759.048.048 sau în scris accesând formularul aflat în dreapta site-ului. Se stabilesc termenii, condiţiile şi preţul în urma cărora se va efectua transport mobila ieftin. În cazul unui transport de marfă sau de mobilă ar fi bine să sunaţi cu o zi mai devreme în vederea stabilirii unei programări. Punem la dispoziţie dube de 3,5 tone şi camioane de 7,5 tone pentru transport mobila. Mutăm mobilierul firmelor şi relocăm apartamente.

Ce Dorim? Un Transport Mobila Eficent Şi Ieftin!

Transport mobila Bucuresti, reusim impreuna

Transport Marfa | Mutari Firme Ieftin

Preţul ne face să ne răzgândim când vine vorba despre achiziţionarea serviciilor de transport. Am făcut în aşa fel încât preţul raportat la calitatea serviciilor să fie “the best of…”.

În josul paginii veţi avea listate preţurile pe sectoare. În tabel regăsiţi preţurile implicite transportului de mobilă, nu si gestionarea ei. În general, la transport mobila ieftin, se taxează cu preţuri cuprinse între 30 şi 100 de lei per om la gestionat mobilierul. Preţul oamenilor care incarcă şi descarcă mobila variaza proportional cu greutatea mobilei şi natura transportului. Preţurile diferă de la un sector la altul şi de la un cartier la altul. Sectoarele Bucureştiului:

Sector 1: Aviatorilor, Aviaţiei, Băneasa, Dămăroaia, Domenii, Dorobanţi, Gara de Nord, Griviţa, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primăverii
Sector 2: Pantelimon, Colentina, Iancului, Tei
Sector 3: Vitan, Dudeşti, Titan, Centru Civic
Sector 4: Berceni, Olteniţei, Văcăreşti, Timpuri Noi
Sector 5: Rahova, Ferentari, Cotroceni
Sector 6: Drumul Taberei, Militari, Crângasi, Giulesti

TRANSPORT MOBILA PREŢ | TARIFE TRANSPORT MOBILIER

Tarife transport mobila

Preţurile sunt exprimate în RON. De menţionat că orele pierdute, suplimentar celor inţelese telefonic, se percep cu un tarif de 40/ora. Cursele din afara Bucureştiului, în cazul transport de mobilier, li se adaugă o taxă de 20 ron ce reprezinta rovinieta.

PREŢURI MUTĂRI MOBILA BUCUREŞTI SECTOR 6

Firma transportatoare InMove.ro îşi are sediul central în cartierul Militari, sector 6. De aceea în această zonă, la transport mobila, beneficiaţi de preţuri preferenţiale. În restul sectoarelor din Bucureşti avem aceleaşi servicii de calitate pentru transport mobila şi marfă, factorii suplimentari fiind distanţa cursei şi numărul de oameni la cărat (parţial valabil şi în sector 6 Militari). Oferim servicii mutări mobilă folosind chingi de imobilizare a mărfii, folie şi cartoane de protecţie în cazul mobilei pretenţioase.

Algoritm transport mobila preţ

Vă aducem la cunoştiinţă metoda de calcul în transport mobilier şi implicit cum ajungem la stabilirea preţului:

1. În primă fază se calculează numărul de km.

2. În a doua etapă ne comunicaţi necesarul de transport (ex: un pat şi un birou, 3 scaune, 5 saci cu haine etc).

3. Nu dispuneţi de oameni la încarcat / descărcat mobilă? Luaţi oamenii noştri? Precizaţi acest aspect!

4. Se specifică volumul mărfii (estimativ).

5. Se menţionează necesitatea serviciilor de transport mobila (folie protectoare, biluţe polistiren etc).

Estimare transport mobila preţ

În funcţie de parametrii de sus se estimează un preţ, de obicei preţul final. Personalul nostru, specializat pe transport mobila, este instruit să vă spună preţul imediat ce aţi comunicat datele de deasupra. Firma deţine maşini de transport mobila cu volume de până la 14 metri cubi. Se intamplă să nu ni se poată comunica volumul exact de mobilier al clientului. În această situaţie se poate trimite şoferul la faţa locului analizând în detaliu.

În transport mobila marfă trebuie să luaţi în calcul urmatoarele aspecte înainte de a apăsa contact.

  • distanţa dintre locaţii
  • volum transport mobila
  • greutate transport mobila
  • timpul necesar
  • dacă doriţi ori nu servicii transport mobila