Transport moloz Bucuresti

transport moloz BucurestiÎn transport moloz Bucuresti sunt necesare maşini cu sarcini utile foarte mari. Dispunem de maşini de 3,5 tone cu sarcină utilă de 2 tone de moloz şi resturi de zugrăveală (tocărie, geamuri, rigips, etc). Transportul molozului se va face cu ajutorul oamenilor noştri atunci când nu dispuneţi de oameni la încărcare. Rugămintea noastră este să ne anunţaţi, atunci când ne contactaţi, numărul de saci de moloz pe care îi aveţi de transportat cât şi greutatea estimată a acestora.

Preţul Aplicat Transport Moloz Bucuresti

În general se calculează la numărul de curse per transport moloz Bucureşti. Dacă, spre exemplu, aveţi nevoie doar de o cursă, preţul e de 150 ron de transport şi 50 de lei taxa de groapă. Având nevoie şi de oameni la încărcat preţul per om diferă în funcţie de numărul de saci şi de etajul (când e cazul) de la care se coboară sacii de moloz. De menţionat că preţul de 150 ron poate suferii uşoare modificări în funcţie de numărul de km parcurşi până la dvs. acasă. Pentru detalii asupra preţului, cel mai bine e să luaţi legătura cu unul din asistenţii noştri care vă va face o evaluare a preţului pe loc.

Transport Moloz În Afara Bucureştiului

Efectuăm transport moloz Bucuresti cât şi în afara lui. Zona de lucru cuprinde Bucureştiul cât şi judeţul Ilfov. În judeţul Ilfov preţul pleacă de la 250 ron transportul şi 70 de lei taxa de groapă. În cazul în care aveţi nevoie şi de oameni, algoritmul de calcul per om e acelaşi ca şi la transport mobilă Bucureşti. În general, numărul de oameni necesar unui transport nu e mai mare de 2. Dacă aveţi nelămuriri nu ezitaţi să ne contactaţi.
Sperăm că am fost destul de expliciţi si vă invităm să colaboraţi cu noi. Tel: 0721.047.047 sau 0759.048.048

Cu respect, echipa InMove.ro!

February 24, 2013