Transport bagaje

Vă stăm la dispoziţie cu transport bagaje Bucuresti, cât şi în ţară. Transport bagaje Bucuresti cu firma InMove.ro vă asigură eficenţă şi seriozitate. Lăsaţi în seama profesioniştilor gestionarea bagajelor şi transportul acestora. În  Bucureşti, majoritatea curselor de transport bagaje sunt solicitate de oameni care se mută dintr-o chirie în alta. Din punct de vedere internaţional am fost solicitaţi cu precădere în transportul bagajelor către Anglia, Franţa, Cehia, Germania, Grecia, Austria, Ungaria. Dacă vă mutaţi locul de muncă în altă ţară solicitaţi o estimare de transport bagaje internaţional gratuită. Transport bagaje către aeroportul Henri Coanda percepem un tarif unic de 200 RON.

Tarife Transport Bagaje

Apeleza-ne! Servicii Transport Bagaje Bucuresti

Transport Bagaje | Mutari Mobila

În Bucureşti, costul transportului de bagaje pleacă de la 80 RON şi poate ajunge până la 130. Calculul se face în primul rând în funcţie de distanţa dintre locaţii. Cu cât distanţa e mai mare cu atât preţul urcă spre 130 de lei.

În afara Bucureştiului preţul se calculează la nr. de kilometri. Tariful e de 1,2 leu/km calculat dus-întors, plus taxa de vinietă de 40 RONI. Ca să vă încadraţi în această categorie de plată, distanţa de parcurs trebuie să fie de cel puţin 200 de km.

În afara României preţul se stabileste dupa distanţa de parcurs. Preţul standard e de 1,3 ron/km plus taxele de autostradă. Taxele de autostradă ajung undeva la 200-400 RONI, în funcţie de ţara unde doriţi să transportaţi bagajele.

Servicii Transport Bagaje Bucuresti

Avem în dotare maşini de 3,5 tone cu sarcina utilă de 1,5 tone şi volum de 12 metri cubi. Din experientă vă spunem că masinile sunt suficente în transportul bagajelor unei familii alcătuită din 5-6 persoane. Avem personal calificat ce transportă cu grijă bagajele d-voastră.

Dacă vă hotărâţi să lucraţi cu noi vă stăm la dispoziţie 24/24 în vedearea unei colaborări fara griji.

November 11, 2013