Transport Electrocasnice

Transport ElectrocasniceÎntr-un final ai primit, de la muncă, bonusul cel mare pe care l-ai aşteptat de luni de zile. Şi intenţionezi să-ţi cumperi ultimul model de LED TV,  calculator şi un sistem audio la care ai visat mereu. Ce pot spune nu este decât bravo ţie! Ţi-a luat săptămâni să-ţi alegi brandul potrivit, ecranul potrivit şi dotările speciale, dar în final ai decis şi vrei să te apuci de cumpărături.

Livrare, Transport Electrocasnice Bucureşti

Doar ce stăteai relaxat în canapea şi te bucurai de primul film, venit la pachet cu popcorn, pe noul tău televizor cu super diagonală, full hd şi şeful tău te sună: FELICITARI! Ai fost transferat de la sucursala noastră din Buzău la cea din Bucureşti şi te vei muta într-o săptămână! Nu doar că trebuie să te pregăteşti de transport bagaje, dar tocmai ce ai adăugat astazi o grămadă de produse fragile, scumpe, şi voluminoase la transport electrocasnice. Nu te stresa, firma transportatoare are totul sub control.

Firmele de transport electrocasnice îţi livrează produsele, cu grijă, acasă şi te şi ajută să faci setările corespunzătoare produselor pe care le-ai cumpărt – toate firele, legăturile dintre ele, prima pornire etc, şi iţi vor lua la plecare toate cutiile nefolositoare şi materialele folosite la împachetare, de ce ai avea nevoie de ele, nu-i aşa? Preţurile, la noi, încep de la 80 de lei şi pot urca până la 100 de lei. Tarifele sunt aplicate doar pe sectoarele Bucureştiului. Pentru alte locaţii intraţi în legătură cu InMove.ro prin apăsarea butonului Contact.

Despre Transport Electrocasnice

Ne-am specializat pe pregătirea, aranjarea şi transportul tuturor tipurilor de produse electronice. Oricând este o casă dotată cu un TV nou şi un sistem audio nou, sau un birou întreg  plin cu cele mai scumpe şi sofisticate calculatoare, am fost acolo şi am realizat transportul lor. Cu peste 15 ani de experienţă în transport electrocasnice şi plasme TV, echipa noastră garantează că produsele tale vor fi împachetate, aranjate în cutii şi transportate cu cea mai mare grijă, în oricare colţ al Europei.

November 29, 2013