Taxi transport marfa

taxi transport marfaServiciile de taxi transport marfa presupun comandarea unei maşini de marfă din dotarea firmei noastre. Firma InMove.ro prestează servicii de transport bagaje, marfă, saci, haine şi diverse. Preţurile sunt mici şi transportul este foarte rapid. Pentru a comanda un taxi transport marfa trebuie să ai în vedere nr. de cutii, de saci şi greutatea mărfii.

Ce Include Taxi Transport Marfa?

Ne angajăm să venim la tine în cel mai scurt timp posibil. Ne asigurăm ca marfa să fie cărată de o echipă bine instruită. Oamenii noştri vor căra din locuinţa iniţială la maşină şi din maşină la locuinţa de destinaţie. Personalul nostru are o experienţă mare în astfel de transporturi. Vă vom garanta un serviciu executat ca la carte. Sună acum şi ai reducere de 20% în cazurile de transport mobilă.

Preţuri Taxi Transport Marfa

Taxi transport marfa, comanda rapid

Taxi Transport Marfa | Preturi Ieftine

Preţul unui astfel de transport de marfă se stabileşte la telefon. Pe baza datelor spuse de tine se va stabili un preţ. Se va comunica marfa pe care o ai de cărat, distanţa dintre locaţii şi opririle care urmează să aibă loc. În urma acestor date se va stabili un pret fix care nu mai poate fi modificat decât dacă apar erori în informaţiile primite. Când, de exemplu, telefonic se stabileşte un preţ la un anumit volum de bagaje, haine sau marfă şi la faţa locului constatăm un volum mai mare de marfă, ne rezervăm dreptul să modificăm preţul final. Acest din urmă aspect este valabil şi în erorile apărute la distantă (nr. de km).

CUM COMAND UN TAXI TRANSPORT MARFA?

Poţi apela la orice oră la numerele de telefon 0721.047.047 sau 0759.048.048. Noi vă stăm la dispoziţie 24/24. Sau ne poţi contacta în scris în sectiunea “Contact”. Preţurile stabilite telefonic sunt fixe şi nu suportă modificări. Dacă informaţiile spuse sunt corecte, preţul stabilit iniţial per taxi transport marfa rămâne la fel şi la faţa locului. În schimb când nu ne oferi toate detaliile ne rezervăm dreptul de a modifica preţul şi în cazul renunţării la serviciile noastre se percepe o taxă de deplasare de 50 ron.

December 3, 2012