Etapele unei mutari de succes

Oferim servicii de calitate în mutari cu scopul de a asigura un transport de mobilă efectuat cu grijă şi rapid de personalul nostru calificat. Jos găsiţi detaliat ceea ce putem să vă oferim:

Consultanţă la faţa locului

După ce ne-aţi contactat telefonic, trimitem la tine acasă sau la firmă, un inspector de logistică pentru o constatare. Inspectorul va lua în considerare volumul, greutatea transportată şi stabileste cea mai buna metodă transportatoare. Se va ţine seama şi de obiectele care necesită atenţie specială. Facem o constatare gratuită în care regasiţi fiecare ban în parte pe care dumneavoastră urmează să-l daţi. Nu sunt taxe ascunse şi nu sunteţi obligat sub nici o formă să vă mutaţi casa, compania cu noi.

Pregatirea de transport

În ziua când vă transportăm mobila, echipa noastră de profesionişti, condusă de un expert, va ajunge la tine acasă pregătită cu tot echipamentul necesar. Specialiştii noştri în montaj-demontaj se vor ocupa cu grijă de mobila ta şi o va căra la maşină în ordinea demontării, fiind mult mai uşor la montare. Dacă aveţi un obiect agabaritic şi nu poate fi scos pe uşă, nu trebuie să vă faceţi griji. Venim pregătiţi cu trusele necesare astfel încât mutari de mobilă să fie o reuşită.

Mutari propriu-zise

După ce totul e aranjat cu atenţie în dubă şi tu eşti fericit că apartamentul s-a golit, noi pornim la drum. Şeful echipei de mutare vă va sta tot timpul la dispoziţie cu date utile în legătură cu transportul (locaţia dubei, timpul estimat până la destinaţie, etc.).

Descărcarea mobilei

Odată ajunşi la adresa de destinaţie, începem descărcarea dubei şi vom aranja tot mobilierul în camerele de destinaţie. Dacă iar întâmpinăm situaţii extraordinare cu obiectele agabaritice, ne folosim echipamentele speciale în rezolvarea eventualelor probleme.

Despachetarea

Desfacem cu atenţie obiectele înfoliate şi le punem pe podea într-un loc sigur să-ţi permită să le analizezi dacă au surferit deteriorări pe timpul transportului. După terminarea mutării strângem toate cartoanele şi foliile rezultate din transport.

Servicii adiţionale de transport

Preţul pentru transport mobilă Bucureşti, cu excepţia despachetatului, e inclus în constatarea iniţială de mutari. Punem la dispoziţie şi servicii de depozitare a obiectelor dumneavoastră. În vedera estimării de preţ vă invităm să luaţi legătura cu dispeceratul InMove.ro. Pentru detalii legate de transport internaţional, site-ul vă stă la dispoziţie cu o mulţime de informaţii.

December 17, 2013