Mutari firme

mutari firmeDe multe ori am fost solicitaţi de diverse firme în relocarea sediilor. Mutari firme presupune un angajament eficent şi serios din punctul nostru de vedere. Deţinem maşini de 3.5 tone cu sarcina utilă de 1.5 tone şi volumul cuprins între 11 şi 17 m3. Avem oameni pregătiţi special. La astfel de curse avem maşini ce au în dotare chingi, cutii, folii şi multe alte accesorii. Ele sunt esenţiale într-o mutare de amploare, în speţă mutari firme. De cele mai multe ori, când suntem solicitaţi la o mutare de firmă, ne deplasăm la faţa locului. Facem asta în speranţa de a evalua cat mai bine situaţia şi pentru a stabili un preţ rezonabil.

Mutari Firme Bucureşti

Transport mobilă Bucureşti, reuşim împreună

Firma Mutari Bucureşti | Mutări Firme Ieftin

La mutari firme în Bucureşti, preţul practicat se aplică în funcţie de evaluarea de la faţa locului ce presupune stabilirea volumului de transport mobilă, numărul de oameni necesari la manipulare, necesarul de accesorii (cutii, folii etc.), numărul de dubiţe ce contribuie la transport marfă, numărul de curse per dubiţă, distanţa dintre sediul vechi şi cel nou etc. În urma stabilirii acestor variabile vă vom face un preţ aproximativ (+ sau – 10%), preţ care de cele mai multe ori este cel final. În cazurile de mutari firme ce includ doar transport mobilă Bucureşti, aveţi o reducere substanţială de preţ.

Mutari Firme În Afara Bucureştiului

Acest gen de transport presupune stabilirea parametrilor descrişi mai sus la care se mai adaugă taxa de rovinietă plus tariful de 1,5 lei pe km aplicat pe distanţa din afara Bucureştiului. Taxele pe tronsoanele de drum cu plată sunt suportate tot de firma dvs.

MUTARI FIRME CONTACT

Puteţi intra în legătură cu noi accesând căsuţa “Contact” sau în dreapta site-ului, sub dubiţele de 3,5 tone există secţiunea “Contact Rapid” unde puteţi găsi numerele noastre de telefon cât şi mail-ul. Vă mai puteţi adresa şi în scris completând formularul din secţiunea “Contact”.

Cu mult respect, echipa inMove.ro!

January 18, 2013