Transport mobila particular

Transport Mobila Particular

InMove.ro se ocupă cu transport mobila particular din 1999. Preţurile prestate de firma noastră se calculează în funcţie de greutatea mobilei dvs., serviciile de transport solicitate şi de numărul de oameni pentru încărcat-descărcat solicitat. Prestăm servicii de transport de peste 15 ani şi experienţa dobândită ne ajută să efectuăm transport mobila particular în condiţii de siguranţă şi rapiditate.

Stabilire Preţ Transport Mobila Particular?

Sunt câteva aspecte de care ţinem cont atunci când analizăm preţul de transport mobilă Bucureşti. Dacă solocitaţi un transport simplu fără oameni şi fără servicii, preţurile încep de la 60 ron. În funcţie de numărul de oameni solicitaţi pentru a încărca duba şi a o descărca, preţul suferă modificări. Optând pentru servicii de transport, punem la dispoziţie o gamă largă de folii. Preţurile pentru transport mobila particular în afara Bucureştiului diferă de la o cursă la alta. În principiu preţul pe km este între 1 şi 1,5 lei/km. Variaţia mare de preţuri derivă din greutatea transportată. Dacă, spre exemplu, aveţi ceva de transportat cu greutatea de 100 de kg, preţul perceput este de 1 leu pe km. Cu cat vă îndreptaţi spre o greutate mai mare cu atât preţul tinde spre 1,5 lei pe km. Ultimul aspect şi cel mai important în balanţa preţului îl constituie apelarea la serviciile de transport. Dacă optaţi să alegeţi un transport cu montaj-demontaj plus înfoliere separată a fiecărui obiect veţi plăti între 1 şi 1,5 lei pe km pe transport plus costurile aferente serviciilor de montaj-demontaj şi înfoliere.

Cum Programez O Cursă De Transport Mobila Particular?

Cel mai bine este să intraţi în legătură telefonică cu noi la numerele 0721.047.047; 0759.048.048 sau accesând căsuţa “Contact” ne puteţi scrie pe mail la adresa contact.inmove@gmail.com. Luând legătura cu noi vă putem acorda consultanţa necesară in vederea stabilirii preţului. Transport mobilă particular nu înseamnă neapărat stabilirea transportului propriu-zis. Puteţi obţine doar informaţii utile în vederea efectuării unei mutări. Noi vă stăm la dispoziţie 24/7 la numerele de telefon menţionate mai sus şi vă aşteptăm în vederea unei colaborări.

Cu respect, echipa InMove.ro!

March 4, 2013