Costuri Pentru Transport Mobila Si Obiecte Cumparate Online

costuri“Costă mai mult transportul decât am dat pe mobilă” e o expresie des întâlnită în rândul cumpărătorilor. În timp ce toată lumea îşi doreşte mobilier la costuri mici, este important de luat în considerare costurile de transport aferente. Judecând după celebra expresie “calculele de acasă nu se potrivesc cu cele din târg”, am să vă expun mai jos costurile unui transport. Fie că transportaţi mobilă, lucruri de valoare ori obiecte fragile, în continuare vă prezentăm câteva sfaturi utile, pe care să le aveţi în vedere, înainte de cumpărarea obiectelor:

Costuri Transport Şi Sfaturi

1. Contactaţi vânzătorul şi cereţi informaţii cu privire la dimensiunile şi greutatea produselor cumpărate. Întrebaţi producătorul cu ce companie de transport lucrează în general şi rugaţi-l să vă sfătuiască cu o firmă de transport.

2. În cazul în care magazinul de la care aţi făcut cumpărăturile nu vă recomandă nici o firmă de transport, apelaţi la o firmă serioasă de transport şi spuneţi-le să vă estimeze costurile. Asiguraţi-vă că estimarea include manipularea, transportul şi acoperă asigurarea bunurilor.

3. Analizaţi părerile cumpărătorilor. Uitaţi-vă la comentariile produselor ce le cumpăraţi. Încercaţi să vă daţi seama după comentarii despre condiţiile de livrare ale produselor. În felul acesta vă puteţi da seama de calitatea oferită de firma de transport ce colaborează cu magazinul, vanzătorul etc.

Costuri Reduse, Firme Profesioniste

După ce aţi terminat cercetarea, acum ţineţi cont de costurile totale ce includ costuri de produs şi costuri de transport. Dacă la final costurile vă convin, asiguraţi-vă că produsele sunt transportate de o firmă profesionistă ca InMove.ro. Exploraţi site-ul nostru şi aflaţi informaţii legate de servicii de transport mobilă Bucureşti sau alte lucruri interesante. Săptămâna aceasta beneficiaţi de reducere de 30% la produsele ce intră în categoria de transport marfă. Vă stăm la dispoziţie 24/7 în soluţionarea urgenţelor dumneavoastră. Avem în dotare maşini de 3,5 tone şi muncitori calificaţi la manipulare.

November 25, 2013