Transport Intercontinental

transport intercontinentalÎn ultima perioadă avem multe cereri venite de la clienţi solicitând transporturi internaţionale intercontinentale (Japonia, India, Canada). Numărul cererilor vin cu precădere din partea firmelor (cu echipamente tehnologice scumpe) ce doresc să-şi mute sediul peste oceane în vederea îmbunătăţirii afacerilor. Punctele cheie pe care ar trebui să le cunoaşteţi atunci când echipamentele tehnologice sunt livrate intercontinental:

Metode De Transport

Transportul mobilei este important. Metoda pe calea aerului asigură cea mai scumpă cale de tranzit, dar în acelaşi timp e rapidă şi sigură. Vrând-nevrând echipamentele tehnologice sunt preţioase, valoarea şi mărimea lor joacă un rol important în alegerea metodei de mutat. Transportul cu vaporul e ieftin, dar durează săptămâni până la livrare. Mare grijă la termenii limită când folosiţi acesta metodă. Asiguraţi-vă că firma ce execută transportul ştie cum să transporte marfa astfel încat, pe timpul călătoriei, să nu fie afectată de umiditate. Ambele metode de mutări au la bază preţul în funcţie de greutate şi dimensiune. Metoda aeriană poate deveni foarte scump în cazul echipamentelor voluminoase. O firmă serioasă şi pricepută, va reduce simţitor din volumul mărfii doar prin simpla aranjare, compactă, a echipamentelor.

Asigurarea Transporturilor

Asigurarea pentru transportul mobilei nu acoperă deteriorarea componentelor interne dacă containerul este intact. Mai mult, dacă îmachetarea a fost făcută de dvs. şi pe timpul transportului echipamentele au fost avariate, inspectorul de daune o să pună la indoială împachetarea. Nefiind făcută corespunzător, firma de asigurări o să spună că nu despăgubeşte niciun bun. Firmele serioase au asigurare aferentă transportului şi la împachetare, indiferent cine a făcut-o.

Asiguraţi-vă că folosiţi o firmă transportatoare serioasă şi cu experienţă ce vă ghidează cu uşurinţă în vederea obţinerii actelor transportului.

Sperăm că aceste câteva puncte cheie o să vă ajute cumva în viitorul dumneavoastră transport.

Doriţi ajutor? Reţineţi că firma noastră reprezintă soluţia d-voastră perfectă de mutat, fie un obiect sau o întreagă casă, pe teritoriul României sau Europa.

November 14, 2013