Transport Marfa International

transport marfa international in EuropaTransport marfa in Romania si toate tarile europene. Detinem toate categoriile de masini si toate atestatele aferente transportului international. Avem in dotare dube, camioane si tiruri, in functie de transportul de marfa necesar dumneavoastra. Preturile incep de la 0,9 lei pe km calculat dus intors. Ne place ca marfa dumneavoastra sa ajunga in siguranta la destinatie astfel incat fiecare transport de marfa este asigurat de firma noastra. Disponibilitatea noastra este de 24/7.

Efectuam transporturi internationale din Romania spre orice colt al Europei. Cu precadere avem transporturi in Italia, Germania, Franta, Grecia, Turcia si Austria. Experienta acumulata de-a lungul anilor va asigura dumneavoastra increderea in noi atunci cand e necesar. Detinem masini echipate la standarde europene pentru un transport sigur si rapid. Ceea ce ne impunem noi, ca firma de transport marfa international, este sa va asiguram promtitudine, un pret rezonabil, rapiditate si nu in ultimul rand siguranta marfii transportate. La transport marfa international avem in dotare duba 3,5t cu volume cuprinse intre 11 si 17 metri cubi. In functie de necesitatea dumneavoastra alegeti masina care vi se potriveste.

Pret Transport Marfa International

Preturile incep de la 0,9 ron pe km si in functie de natura marfii transportate, greutatea ei, oamenii necesari la manipulare, se poate ajunge si la 1,2 ron pe km. Ca sa evaluam pretul trebuie sa luati legatura telefonica cu InMove si oameni specializati va vor face un pret final in urma datelor furnizate de dumneavoastra. Un aspect important, in transport marfa international pret, il reprezinta taxele de drum care nu sunt incluse in cei 0,9 sau 1,2 ron pe km. Taxele difera de la o tara la alta si din experienta acumulata va spunem ca transporturile spre Italia sunt cele mai scumpe, taxele ajungand si la 100 de euro. Daca aveti norocul sa transportati marfa pe ruta Bucuresti-Cehia va facem o reducere de 20%.

Evaluare pret Transport Marfa International

Este foarte simplu… stabiliti ce mobila transportati, evaluati greutatea marfii (in kg sau tone), volumul necesar exprimat in metri cubi… trebuie avut in vedere cati oameni sunt necesari la manipulare marfa si sa stabiliti locatiile de destinatie. Nu va mai ramane decat sa ne contactati, ori telefonic ori prin E-mail, si sa ne comunicati datele prestabilite de dumneavoastra. Dupa primirea datelor, facem o evaluare pret. Speram intr-o colaboare reusita si va asteptam la sectiunea Contact sa vorbiti cu noi.

Cu mult respect, echipa InMove!

March 6, 2014