Preturi Transport Marfa

Preturi Bucuresti

Tabel preturi transport marfa si mobila

Preturile variaza de la 80 la 150 ron, aici algoritmul de calcul nu se face dupa criteriul leu/km. In transport mobila Bucuresti se ia in considerare timpul petrecut pe parcursul transportului, numarul de oameni la carat, natura marfii transportate si distanta dintre locatii.

Cazurile de transport marfa intern difera si pretul pe km poate varia intre 1 si 1,3 lei/km, in functie de distanta de parcurs si natura marfii transportate. Ca sa intelegeti bine, cu cat masina e incarcata mult si distanta de parcurs e mai mica, va apropiati spre taxa de 1,3 si viceversa. Pentru a face o evaluare de transport marfa pret nu ezitati sa ne contactai la numerele de telefon din sectiunea contact. Puteti obtine o evaluare de pret daca ne trimiteti un mail pe inmoveinmove@gmail.com sau completand formularul aflat in dreapta acestei pagini.

Preturi Transport Marfa In Afara Romaniei?

In afara Romaniei avem taxa unica de un leu pe km. Taxele de drum sunt incluse in pret si implicit suportate de firma noastra. Masinile transportatoare au echipamente speciale facilizand transport mobila international. Echipa noastra e instruita si atestata in vederea efecturii de transport marfa international. In funtie de nevoile d-voastra, de a apela si la alte servicii de transport (infoliere, montaj-demontaj), pe langa pretul pe km se adauga si pretul serviciilor solicitate.

Preturi Transport Marfa Aplicate Pe Serviciile De Transport?

Cu timpul ne-am specializat pe serviciile necesare tuturor transporturilor. Va putem asigura marfa sa ajunga la destinatie “teafara si nevatamata”. In cazul in care aveti ceva de montat sau de demontat va stam la dispozitie cu toate trusele necesare. La transport marfa mobila dispunem de folie expandata sau bilute de polistiren. Ideea e sa va transportam marfa cu grija si cu rapiditatea secolului in care traim. Preturi transport marfa si servicii pleaca de la 40 lei.

Concluzionand, va asiguram toata gama de transporturi: mutari mobila, materiale de constructie, transport bagaje, moloz, blaturi de pal, piane, pianine, saci etc la pret transport marfa ieftin.

March 6, 2014